香港脊醫為石智勇医疗保障 東京奧運男子7奪金!

石智勇又奪冠了! 在7月28日晚進行的東京奧運男子舉重73公斤級決賽中,作為里約奧運69公斤級冠軍石智勇又在東京奧運會上收穫了個人第二枚奧運金牌。 值得一提的是,在中國舉重奧運冠軍中有兩個石智勇。 第一個是2004年雅典奧運會男子舉重62公斤級冠軍,第二個就是在東京奧運男子73公斤級奪冠的石智勇。 李鵬脊醫為石智勇医疗保障 東京奧運男子7奪金!

香港執業執醫協會李鵬脊醫和石智勇

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s